Flot begyndelse på sæsonen

Med 5 point af 6 mulige og en andenplads lagde Mathias Wallin godt ud  i dette års skoleskaksæson. De mange point blev opnået i den første Grand Prix turnering i Horsens i D-gruppen, og kun nederlag til gruppens  vinder senere vinder, Tobias Lassen, forhindrede Mathias i at nå førstepladsen. I næste turnering rykker Mathias op i C – gruppen

Under træning af Holger Henninger er Mathias stærkt på vej frem i styrke. Det beviste han i dette års Ungdoms DM i Skanderborg, hvor han inden sidste runde lå placeret på en 4. plads i U12. I sidste runde mødte han Tue Jungberg Nielsen, Aalborg der efterhånden har sneget sig op over 1500 i rating, og den modstand var i overkanten for Mathias. I stedet blev det til 4 point af 7 og en flot 6. plads med en ratinggevinst på mere end 200!