Kvalificeret til DM

11 årige Mathias Wallin Nielsen kvalificerede sig i weekenden til Det danske mesterskab i skoleskak. Det skete ved et stævne i Silkeborg, hvor Mathias scorede 3,5 point af 5 mulige med tre sejre, en remis og et nederlag. Det er tredje gang, at Mathias Wallin Nielsen kvalificerer sig til mesterskaberne. Det danske mesterskab spilles fra den 23. november – 25. november på Den frie lærerskole i Ollerup på Fyn.

Under træning af Holger Henninger fra Rokaden er Mathias stærkt på vej frem i styrke. Det beviste han i dette års Ungdoms DM i Skanderborg, hvor han blev nummer 6 med 4 point af 7 mulige i gruppen for spillere under 12 år.

Skakklubben Rokaden har tidligere leveret en dansk mester i skoleskak i form af Michael Nguyen, men konkurrencen er hård ved et DM, så det bliver spændende at se, om Mathias Wallin Nielsen kan følge i den tidligere mesters fodspor.