Gule ærter og lyn

I sammenlægningens ånd deltog en flok spillere fra Rokaden i Randers Skakklubs hæderkronede arrangement med gule ærter og lyn på Restaurant Tronborg fredag den 9. november. Steen Juul Mortensen, Randers løb overraskende for de fleste med titlen Guleærtekonge. Leo Starup var i de flestes tanker favorit til sejren. Finn Andersson klarede tips 13 med en flotte 10 rigtige og får til opgave at lave quizzen til næste år. Aftenens højdepunkt var nok alligevel Magnus Carlsens match mod Caruana, der blev diskuteret flittigt. Man sluttede af med en lynturnering med to grupper. Vores formand Claus Andersen vandt overraskende den ene indledende gruppe med blandt andet sejre over Oluf Øe og Sv. Aage Madsen. I finalen mod Arne Christiansen blev det mindst lige så overraskende 1-1. Grünfeld og Russisk kan endnu!