Rossen Randersmester

Med en “finalesejr” over Benny Grønhøj fra Aars/Nibe Skakklub i sidste runde af Randersmesterskabet sikrede Claus Rossen Viborg sig 1. pladsen i Mesterklassen. 4,5 point blev det til foran netop Benny Grønhøj, der sluttede på 3,5 point på lige med Dennis Hemdorff, Nordre i Aarhus.

Basis 1 blev vundet af Allan Toftegaard Christensen, Randers skakklub foran Kristian Siegler, Rokaden. begge sluttede på 4 point.

Basis 2 blev vundet af den blot 11 årige Ture Jungberg Nielsen fra Aalborg. Ture scorede maksimum 5 point foran Gunnar Bach og Leo Starup, Rokaden, der begge fik 3,5 point.

I Basis 3 var spillerne ganske jævnbyrdige, og 3,5 point var nok til at sikre Steffen Krenk, Rokaden førstepladsen foran Finn Jensen, Grenaa, der ligeledes fik 3,5 point.

I den særlige juniorgruppe var Patrick Grønhøj, Aars/Nibe Skakklub suveræn med 5 point foran Trine Sortberg, Vestervangsskolen, Randers på 3 point. 3 point fik også Karen Sommer Bach, Rokaden.