Vidste du, at søvn ikke kun har fordele?

Som i mange adfærd og reflekser, at der mod os er balance ofte krævet.

Fødevarer er temmelig intuitive eksempler, der kommer meget tilbage, og som fortaler en kost rig men afbalanceret. Du har ret til at spise noget, så længe beløbene er rimelige, og at du ikke overstiger.

En nylig undersøgelse i USA på mere end en million frivillige hjalp med at konkludere, at for meget søvn er sundhedsfarlig. Dette vil måske overraske dig, men som alle gode ting skal det være moderat og sikre en rationel balance. Således viser denne undersøgelse, at de, der sover mere end otte timer om natten, var mere tilbøjelige til at udvikle kræft end andre, der sover mindre end otte timer om natten.

En optimal varighed af hver søvn

Træningsfaser: Langsom og paradoksal at genvinde fysisk og moralsk. Tallene ovenfor skal vægtes med hver cykluss søvn. Hvert tilfælde er unikt, og det passer til hver for at måle, hvad den optimale varighed, der opfylder ham afhængigt af sin tilstand om morgenen.

Ifølge forskernes predileksioner synes en varighed på mellem syv og otte timer pr. Nat at være det udtryk, der oftest fremmes. For at vide hvor længe det er unikt, føl længden, der giver dig mulighed for at vågne op sundt om morgenen, og det passer til det, du ikke længere behøver at sove om dagen, og udføre korte søvnnaps for eksempel.

Når du indser denne test, skal du sørge for at sove ret tidligt, så snart dine første tegn på at falde i søvn.

Sygluscykler, der er præget af faser

Når vi studerer løbet af søvncyklusser, ser vi, at de generelt bryder sammen på samme måde:

En rolig periode, der forbereder sig i at falde i søvn er et langt skridt, hvor den enkelte beroliger sig og forbereder sig til at falde i søvn. Som reaktion på manglende lysstyrke vil en mekanisme af kroppen udskille hormonet naturlig melatonin ved pinealkirtlen for at forberede sovecyklusserne.

En søvncyklus, der strækker sig over i alt en time og tredive minutter, som er struktureret det selv i tre successive faser:

En langsom søvnfase omkring en time, hvorunder der lykkes et søvnstrin, en fase med lys søvn, en tredjedel af dyb søvn og en hvor søvn er endnu mere dyb.

Et trin med REM sove i ca. 15 minutter, hvor hjerneaktiviteten er meget intens og normalt forårsager øjenbevægelser. Det er i denne fase, at drømme opstår, og vi lever dem som om alt var rigtigt. I løbet af natten kan denne fase af REM søvn strække sig gradvist.

Den sidste mellemliggende søvnperiode er meget korte øjeblikke af mikrovågninger, hvor vi genkender et par sekunder. Dette trin begynder en ny cyklus og så sent om aftenen på den endelige morgen af ​​personen.

Faser, der svinger om natten

Kronologi af cyklusser i søvn for at vågne op

Tidligt om natten er der undersøgelser om, at fasen med langsom vågesøvn er vigtig. Han udfører en sådan fysisk reparation, som hjælper atleter og folk, der dyrker sport, søger meget krop for at komme sig godt i gang i denne første fase.

Det er ikke sjældent at se atleter, der vil genvinde totaliteten af, hvad de vil have brugt af en søvnslap i en time efter træning i tre eller fire timer. Denne sovevarighed tendens til at stige i løbet af natten som cykler er forbundet.

En søvn vil frembringe positive og gavnlige virkninger på kroppen fra det øjeblik, hvor disse cykler er sammenbundet på en harmonisk måde uden at individet forstyrres under hans søvn.

Han har endnu ikke fundet det optimale antal cykler, der giver mulighed for at komme sig optimalt, og det vil for alle finde den optimale søvnlængde, så sidstnævnte er den mest reparerende mand for ham.

Det vil tage for nogle mennesker end tre cyklusser, således at man kan vække med en tone og med høj energi, dette vil involvere mange flere cyklusser hos andre personer.

For at udnytte disse nye søvncykler skal du først købe melatonin. I Europa kan du have svært ved at melatonin handkøb på dit lokale apotek eller supermarked.

Du vil sandsynligvis nødt til at gå online for at få nogle melatonin søvn afhjælpe. Når du har din melatonin, kan du regulere mere end bare din søvncyklus. Sørg for, at dit indre ur fungerer bedst, og du sætter alle fordele på din side for i bedste fald at løse dine søvnløshedsproblemer eller søvnforstyrrelser.