De fleste af jer kan associere hormonet melatonin med at hjælpe dig til at sove. Men, undersøgelser har afsløret dette hormon udskilles af pinealkirtlen kan fordoble op så meget mere end blot en sovende støtte. Her er de underliggende fordele ved at bruge melatonin, som gør det en all-rounder hormon-

Melatonin fordele som følger

1. undersøgelser udført har vist, at melatonin kan hæmme produktionen af visse tumorer, der forårsager brystkræft. Derudover, kvinder, der lider af kemoterapi på ved hjælp af melatonin kosttilskud har vist en reduktion i tumor størrelser.
2. mennesker, der har fibromyalgi eller kroniske smerter har vist sig at drage fordel af at bruge melatonin kosttilskud. Meget gerne en placebo-effekt, disse piller har vist sig at hæmme smerten.
3. melatonin er perfekt til at lette jetlag. Jetlag opstår for det meste blandt rejsende, der rejser fra forskellige tidszoner. I sådanne tilfælde, når kroppens rutine bliver forstyrret, melatonin kan skabe balance ved at regulere kroppens ur til en ny tidszone. Perfekt til jetlag syge.
4. hormonet eliminerer også stigninger i niveauer af malondialdehyde, og dermed letter blære dysfunktion. Desuden, Melatonin reducerer oxidativ stress, som hjælper med at reducere aldersrelaterede blære dysfunktioner.
5. melatonin har desuden anti-inflammatoriske egenskaber. Således, det virker som et stimulerende middel til at forebygge akut inflammation.
6. de anti-oxidative egenskaber af melatonin hjælpe med at forebygge tinnitus syndrom. Tinnitus er en tilstand, der forårsager en ubehagelig ringen i ørerne, som lindrer ved indtagelse af disse piller.
7. melatonin forbedrer også søvn mønstre i autistiske børn og dermed forbedre deres dag-tid adfærd.

Bevæger sig på her er, hvordan indarbejde melatonin som et kosttilskud hjælper kroppen-

Mens melatonin er den betragtede naturens egen sovende pille, der er betingelser, når kroppen ikke producerer tilstrækkelig melatonin. For eksempel-når der lider af søvnløshed eller søvnforstyrrelser, i sådanne tilfælde er det rådes til at have melatonin kosttilskud.

I øjeblikket er der 2 typer af piller til rådighed –

  • Syntetisk
  • Naturlige

Men, læger ordinere brugen af syntetiske melatonin piller, da disse ikke indeholder organiske urenheder. Melatonin produceret af pinealkirtlen i organismer reagerer ofte med deres væv og kropslige kemikalier og få forurenet.

Ikke desto mindre, syntetisk melatonin er forarbejdet og fremstillet i laboratorier under kontrollerede forhold, så disse giver de samme fremherskende virkninger.

Som nu, disse kosttilskud er lavet med botaniske ekstrakter til at gøre dem mere nærende for kroppen. En person, der lider af fremherskende angst og stress kan, i virkeligheden, føler en dvælende effekt af ro og lyksalighed, hvis han/hun forbruger disse piller i begrænsede doser.

Desuden, disse kosttilskud har stærke antioxidant effekter som hjælper med at øge det samlede immunsystem i kroppen. Også, for kvinder, melatonin aids i reguleringen af den reproduktive cyklus som debut af overgangsalderen og timingen af menstruationscyklus.

Melatonin i dag er tilgængelig i håndkøb, du kan købe melatonin i forskellige smagsvarianter som pebermynte og spearmint. For første brugere, en minimumsmængde af 1mg til 3mg er den ordinerede dosis.

Men, denne melatonin sovende støtte kan også fordoble op som et supplement til en afbalanceret kost. Men det er bedst.

Hvis du ønsker at melatonin køb brug venligst linket på denne side.