Rokaden er en sammenslutning af de to gamle Randersklubber Skakklubben

0 Comments

Rokaden er en forening af de to gamle Randersklubber Skakklubben. Den ene er fra 1844 og den anden fra 1836.

Klubben på Kildegårdsvej blev grundlagt i 1844, mens den på Bøgeskovvej blev grundlagt i 1836. I 1943 besluttede de at fusionere, og den 9. november 1943 blev de en af Danmarks ældste foreninger.

Udover at være et sted for møderne i de to klubber, har Rokaden en lang række arrangementer, der finder sted der hele året

Foreningens navn er Rokaden, hvilket betyder “rok” på dansk. Det er en sammenslutning af to gamle Randersklubber Skakklubben, som er to klubber fra Randers.

Medlemskab: Medlemskabet af denne forening kan findes på deres websted, og det er tilgængeligt for $ 2.000 USD om året. Disse penge går til vedligeholdelse af klubrummene.

Medlemmerne af denne forening omfatter:

– Klubmestre: Præsident og næstformand

– Skakmasters: Sekretær og kasserer

– Delegerede: 4 repræsentanter fra hvert klubrum

Selvom klubben selv måske går igennem en tid med usikkerhed efter sin fusion, klarer Rokaden sig godt som en sammenslutning af de to gamle Randersklubber Skakklubben.

Rokaden blev grundlagt i 1905, men det var først i 1936, at det første officielle møde fandt sted. Det var dengang, at de valgte et navn til deres nye samfund og besluttede at etablere en struktur for deres klubber.

De to klubber fusionerede i 2015, og Rokaden har nu omkring 1.800 medlemmer fra både Randers og Skakklubben.

Inviter dine venner til dette sted

Et almindeligt spørgsmål, som de fleste mennesker har, er: “Hvad er åbent tirsdag aften?” Heldigvis for dem er Randersklubber Skakklubben altid åben for alle at besøge.

Randersklubber Skakklubben har eksisteret siden 1876 og tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Klubben har tre etager, som alle er tilgængelige for besøgende. Tirsdag aften tilbyder de en eksklusiv rabat til enhver person, der nævner denne artikel i deres kommentarfelt.

Klubben er åben fra 18.00 til midnat på hverdage og 19.00 til 02.00 i weekenden.

Randersklubber Skakklubben er en forening, der afholder mange forskellige aktiviteter for Randers. Dette inkluderer fartskak, bordtennisturneringer og forskellige sportsgrene.

Det er vigtigt at huske, at der kan være mange grunde til, at nogen vil slutte sig til Randersklubber Skakklubben. De kunne have lyst til at spille skak med venner eller endda bare nyde spillet generelt. Du kan også møde nye mennesker, der deler dine interesser og hobbyer.

Hvorfor ikke komme ud tirsdag aften fra 19:30? Det vil være en fantastisk måde for dig at bruge lidt tid på at spille skak med venner eller lave nye!

Dette er en dansk forening, der er åben for alle, der elsker at spille tennis. Denne klub har en lang historie som den eneste tennisklub i Randers. Kvaliteten af faciliteterne og uddannelsen er i verdensklasse.

Randersklubber Skakklubben er en international forening åben for alle interesserede i at spille tennis. Der er over 650 medlemmer fra hele verden fra lande som Danmark, Sverige, Japan, Sydkorea og mange andre.

Her kan du finde en kalender med ugentlige aktiviteter, som både medlemmer og ikke-medlemmer kan nyde. Du kan også finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du selv vil være med i foreningen!